Ali je moja nosilka varna?

Piše: Josipa Palnec

Informativno branje – predvsem za tiste na budgetu, ki bi kljub temu radi imeli otroka ob sebi in razmišljate o nakupu zelo poceni nosilke (predobro, da bi bilo res – tako poceni) “da vidite ali je všeč vam in vašemu otroku”.

Aliexpress in vsi ciljani oglasi na socialnih omrežij s ponudbo takšnih nosilk so velik del problema. Vi kot končni kupci se morate zavedati, da vam ni potrebno kupiti samo zato, ker vas oglas doseže in ker je poceni.

Takšen pristop k začetku nošenja ni najboljša izbira, ponavadi takšne poceni nosilke niso udobne, še manj pa varne.

Zato smo svetovalke za nošenje otrok pomemben člen te verige in dobra izbira! Pri nas imate možnost izposoje in preizkušnje preverjenih, varnih in ne-ponarejenih nosilk. Prav tako bi vsi iz področja kjer se ukvarjajo z družinami morali najti pot do nas, da svoje stranke lažje primerno in varno usmerijo.

Nošenje otrok postaja bolj popularno in sprejeto, točno zato je pomembno, da so uporabniki, starši in vsi, ki so del tega, usmerjeni na pravo pot, kjer prejmejo dobre, kakovostne nasvete in vsaj osnove varnega nošenja.

Kaj pa če se pri nakupu zatakne in si ne moreš privoščiti “najboljšo” nosilko, katere cene so 160 in več eur?

Veliko dobrih nosilk je ugodnejših od te cene! Brez heca! Znesek, ki ga odštejete za nosilko absolutno ni vodilo h kakovosti. Svetovalke poznamo širok nabor znamk, ki so lahko prijaznejše za žep, izdelane z veliko mero znanja, so udobne, dolgožive in bodo zagotovo lahko nosile še vsakega naslednjega otroka.

Dobra izbira je tudi nakup rabljene nosilke, v terminologiji nošenja jim z razlogom rečemo, da so PREDLJUBLJENE! Resnično je dober način, da dobiš kakovostno in varno nosilko, če želiš prihraniti. Le ne pozabi preveriti kaj kupuješ. Zelo dobro je če pred nakupom obiščeš kakšno srečanje ali imaš posvet s svetovalko, da sploh ugotoviš kakšna nosilka ustreza tvojemu telesu in fleksibilnosti in da je istočasno primerna za tvojega otroka. S tem prihraniš veliko zgrešenih nakupov nosilk, ki so varne a ti morda ne bi ustrezale.

Tukaj si lahko ogledaš kako so se na testu obnesle najbolj prodajane poceni nosilke s spleta.

Imaš Ergobaby? Kaj se najbolj ponareja? Ja, imaš prav, tisto kar se najbolj prodaja. 😉 Če nosilke nisi kupila pri preverjenem prodajalcu ali si kupila kot predljubljeno nosilko, Ergobaby so zmeraj pripravljeni pomagati pri preverjanju pristnosti izdelka. Njihova prijazna podpora strankam je top!

Torej, zakaj bi si sploh izposodili nosilko, če jo lahko kupiš, v čem je smisel?

Je veliko razlogov za to, tokrat se fokusirajmo le na bistvene:

PRIHRANEK!

Kaj se zgodi ko odšteješ veliko vsoto denarja na nosilko, ki ti jo je priporočila prijateljica ali 100 naključnih mam v kakšni Facebook skupini, a tebi ni udobna? Morda jo uporabiš enkrat ali dvakrat, posledično je ne moreš vrniti in izgubiš denar še pri nadaljnji prodaji. Odšteti le neznatno vsoto za izposojo in tako najti res ustrezno nosilko zase in svojega otroka ti ne prihrani le denar, temveč tudi preglavice pri iskanju. Tako zagotovo kupiš nosilko le enkrat in kupiš takoj najboljšo izbiro zase.

NAJBOLJŠA IZBIRA ZATE!

Tako najdeš najboljšo nosilko zase. Navadno si nosilko izposodiš po individualnem svetovanju. Na posvetu preizkusiš različne znamke in modele, ki ustrezajo točno tvojim zahtevam. Pri Nosiva se imamo veliko izkušenj in znanja in z lahkoto poiščemo najboljšo rešitev za vaju.

VARNOST!!!

Z izposojo nosilke pri certificiranih svetovalkah veš, da je nosilka VARNA! Vse nosilke iz našega nabora so redno pregledane in očiščene. Prav tako so vse nosilke kupljene pri uradnih in preverjenih proizvajalcih. Niso ponaredki, poceni kopije ali odpoklicani izdelki.

BUDGET

Najameš lahko najboljšo opcijo zase, ki ustreza tudi tvojemu budgetu. Če imaš omejene finance, ki jih lahko odšteješ za nakup nosilke ti svetovalke zmeraj ponudimo ustrezno rešitev in izberemo nosilko, ki bo upoštevala vse zahteve a ne bo zadala bolečega udarca denarnici. Nikoli ti ne bomo vsiljevale nosilke, ki si je ne moreš privoščiti.

Nosilko si lahko izposodiš tudi brez posveta, če točno znaš kaj želiš in/ali potrebuješ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *