Spletni tečaj V Objemu Nosilke

Nošenje – Poporodna dejavnost, ki povezuje družine

V objemu nosilke je prvi spletni tečaj o nošenju v Sloveniji! Namenjen je vsem staršem, bodočim staršem in ožjim družinskim članom, prodajalcem in vsem, ki želite spoznati svet nošenja. S posebnim poudarkom na varnosti, ergonomskem položaju in udobju boste našli primerno nosilko!

Večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju. Ali veš, da je lahko ta zelo škodljiv za otrokov razvoj?

Pravilno nošenje je ključno za otrokov razvoj, ker pa je več dejavnikov za nepravilnosti se lahko poslužiš nošenja v nosilki. Zakaj v nosilki? Ob pravilni namestitvi ima dojenček optimalen in stabilen položaj v njej, tvoja bližina ga pomirja in lažje se povežeta. Poleg tega je nošenje v nosilki udobno, praktično za oba starša in ti omogoči proste roke!

Z nakupom spletnega tečaja V objemu nosilke si odprete vrata v barvit svet nošenja, kjer vas čakajo praktični posnetki z natančnimi prikazi in napotki, kako pravilno uporabljati strukturirane nosilke, elastične trake in ostale pripomočke za nošenje. Naučite se pomembnosti ergonomskega nošenja, ki bo podprlo pravilen otrokov razvoj in praktičnih nasvetov, kako varno nositi svojega otroka. Za vsak tip nosilke posebej!

Z nakupom spletnega programa V objemu nosilke bosta pridobila:

  • Širok vpogled v svet nošenja in predstavitev različnih tipov nosilk, prednosti in slabosti le-teh. V poglavjih spletnega tečaja se dotaknemo tudi drugih relevantnih področij, ki se tesno prepletajo z nošenjem (psihološki, čustven in fizični razvoj otroka).
  • Poleg pomembnih teoretičnih temeljev nudimo praktični prikaz nameščanja v nosilko – z demonstracijo na dojenčku v realnem času ter podroben prikaz nastavitve nosilke korak za korakom, kateri z lahkoto slediš.
  • Skrbno izbrane lekcije z bogato vsebino – vsak modul sestavlja več video posnetkov in na koncu vsakega poglavja vaju pričaka kviz za utrjevanje znanja, ki odklepa naslednjo lekcijo v vrsti.
  • Možnost, da tečaj opravite v lastnem tempu, ko vam družinske in službene obveznosti to dopuščajo – brez nevšečnosti, ki jih za seboj potegnejo tečaji v živo in bolj enostavno, kot je branje knjig in priročnikov.
  • Neomejen, doživljenjski dostop do videoposnetkov, ki jih boste lahko gledali kjerkoli in kadarkoli – na tablici, pametnem telefonu ali računalniku – na zahtevo – sami, v miru, ali ko jih boste najbolj potrebovali. 
  • E-tečaj lahko opravite preko računalnika ali preko mobilnega telefona, preko pregledne (brezplačne) aplikacije Kajabi – sledite mu lahko na primer med vozičkanjem ali ga poslušate med zlaganjem perila in uspavanjem dojenčk

Več informacij o samem tečaju, ter možnost nakupa: